tisdag 19 april 2011

ultraljud och antibiotika

Va ju som sagt på undersökning ida i Västervik. De tog ultraljud och blodprover.
Ultraljudet visade att ja hade äggledar inflammation. Inte konstigt att ja hade haft så ont sa ja.
Blev sjukskriven resten utav månaden (1,5 vecka). Ordnationen blev väldigt mycke vila och antibiotika kur på hög nivå. Hon sa att ja inte ens får dammsuga.. Ja får absolut inte lyfta tungt.
Hon berättade för mej att ja förmodligen redan hade denna inflammation innan vi gjorde operationen. Men efter att de gjort operationen, när de varit inne i mej o grävt runt o haft sej, så hade själva operationen satt igång inflammationen. O den hade de inte sett när de opererade. Så när min kropp försökte återhämta sej från operationen så hann den inte me att bryta ned inflammationen. Så då bröt den ut.
O om ja inte tar de lugnt under min sjukskrivning, väldigt lugnt, så kan de leda till att ja blir steril sa hon.
De blev mycke info om allt möjligt när ja prata me henne. De har nog inte sjunkit ner fören nu tror ja. Smälta allt lixom..

Ja hoppades på de bästa. Nu kommer ja förhoppningsvis bli frisk iaf.
Men ngt ja ä väldigt sur o arg på ä att ja ringde i torsdas OCH på fredan. Men icke fick ja komma in då lixom. Nä, då skulle ja vänta en hel helg på att få komma in o bli undersökt. De känns förjävligt!! Tänk om de hunnit gå så långt att de inte hade gått att rädda min äggledare? Om de blivit värre? Visst, man ska inte tänka så mycke. Speciellt inte "tänk om". Men ja kan inte sluta tänka så. Tänk om de inte bara räckt me en antibiotika kur?? Åh. Ja blir så arg. Så arg.

Men. Nu ska ja sova. Och ligga på soffan o i sängen i ca två veckor till. Kul.
Men ja kommer iaf bli frisk tillslut! :-)

Over and Out

2 kommentarer:

  1. Krya på dig. Se till att vila ordentligt nu. Även om det är jobbigt och det kliar i fingrarna får du se till att det är så kort period och att det är för det bästa.

    Kramar

    SvaraRadera
  2. Tack så mycke Becca! Ja vilade ordentligt, o tyvärr hjälpte inte de så mycke. Fick ju åka in igen sen :(
    Men NU ska ja bli frisk som en nötkärna :)
    Tack för din omtanke =)
    Kram

    SvaraRadera