söndag 8 maj 2011

Årsdag

I tisdags så opererades ja ännu en gång. Samma operation, titthål, som första gången.
Efter att ja slutat me min antibiotika kur så fick ja mera ont, o blödde allt mer. Så på söndan så ringde ja sjukan o fråga va de kunde va frågan om. De ville att ja skulle komma in på måndan, o va fastande. Så de blev en massa undersökningar. Ultraljud, skiktröntgen m.m.
Tyvärr hitta de inge ovanligt under dessa. Förutom vätska runt den ena äggstocken. Så då ville de operera mej.
Så på tisdan låg ja där under kniven. Igen.
O som sagt så fanns de vätska runt äggstocken som inte skulle va där, men de va inge farligt. O de känns jätte skönt!
Så nu tar ja de lugnt, återigen. Allt såg bra ut sa min läkare, ja kommer att bli bra. Ja kommer kunna få barn :) Tids nog! Inte nu =)

De känns skönt att de har kollat, för nu känner ja mej bättre. Fast me mera ont efter operationen. Eftersom de kollade på hela magen, tarmar, blindtarm, tjejmagen o ja, allt!! Men de såg fint ut :-)
Såå, NU ska ja bli frisk!!

Ida har ja o M årsdag. Ida har vi varit tsm ett år. Ett helt år. Känns som 50, typ. Haha. Men vet ni va? Ja älskar honom en massa för de! Även att de gått 50 år!! :)
Han ä helt underbar, även att han dock inte ä så "romantisk" som ja skulle vilja. För ibland kan de va mysigt att han kommer hem me mitt favoritgodis, en liten blomma. Lr typ en mysig liten lapp han skrivit på morgonen som ja ser när ja vaknar.
Men ja ä inte ledsen för de, för han har sina ljusa stunder han oxå :-)
O ja Älskar honom över allt annat!!

Over and Out

2 kommentarer:

  1. Stackare, att det skulle behövas en till operation. Men har man ont och det inte blir bättre är det ju lika bra att det kollas en gång extra. Skönt att det gick bra och att du kan få barn i framtiden!
    Tack för Ert stöd <3
    Hälsa M från oss!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Jo, de tyckte de va bäst att kolla igenom allt igen. O M sa ju att de va tvungna att kolla så de inte glömt några instrument i mej :-) haha.
    Ah, de känns väldigt skönt att de såg bra ut o att ja hade en väldigt fin tjej mage :)
    Tack för ditt stöd oxå! <3
    Han hälsar tillbaka =)
    Kram Kram

    SvaraRadera