onsdag 6 april 2011

Dilemma

Förra veckan va mitt största problem va ja skulle laga för midda.
Förra veckan va mitt största dilemma va ja skulle ha på mej.
Förra veckan va min största oro hur ja skulle hinna allt på så kort tid.

Den här veckan susar alla tankar runt. Kommer ja få fler cystor? Kommer de va elakare/större än denna va? Kommer ja kunna få barn? När man väl har fått en cysta som ä aggressiv så ä chansen större att man får fler som oxå ä de. Som kan leda till att man antingen får ta bort en del av äggstocken, lr hela. Man kan få barn me bara en äggstock. Men chansen till barn blir mindre.

Allt bara susar förbi. O ja sitter bara o tittar på. Bara funderar.
Förra veckan visste ja inte hur bra ja hade de. Man ska verkligen va tacksam för de man har!
O ja kan inte ens jämföra me hur svårt andra har de. Hur såna som har förlorat sina barn har de. För såna som inte kan få fler barn, men ändå kämpar.
Men ja kan ändå på ett sätt förstå. Förstå hur ens värld kan totalvända. Hur allt bara vänder på ett mynt. But still. Man kan aldri riktigt sätta sej in i hur andra har de.

Ja hoppas att ja inte kommer att få fler cystor, att ja inte kommer behöva känna den där smärtan igen. Ligga på operationsbordet igen.
Men ja ä tacksam. Tacksam för att den inte va större o aggressivare. Tacksam för att ja har en förstående sambo som älskar Mig. Tacksam för att ja ä ja.


Over and Out

2 kommentarer:

  1. Man är alltid sig själv närmast och de saker man ställs inför, som berör en själv, är aldrig för små för att yttras om man upplever oro.
    Vad var det för typ av cysta du hade? Själv har jag haft chokladcystor. Aldrig så att jag behövt operera, som tur är, men de har gjort mycket ont och varit besvärliga.
    Jag håller tummen för att du ska slippa gå i genom detta igen. Kram

    SvaraRadera
  2. De har du helt rätt i Becca! Man ä allti sej själv närmast. Men ibland kan ja känna mej så ynklig som går o nästan nojar mej över dessa funderingar. O sen ä ja en sån person som har en tendens att överanalysera allt.
    Att få en till cysta behöver ju inte alls hända mej igen. Egentligen. Men ändå.
    Om ja ska va ärlig så vet ja inte va de va för cysta. Kirurgen sa bara att den va stor som en apelsin o hade nerver i sej. Men ja antar att man får hem en analys på den? Annars ska ja kolla upp de.
    Tack så mycke för tummen! De värmer :)

    SvaraRadera