söndag 30 oktober 2011

ja ä inte bitter

Först o främst vill ja bara säga att ja har världens finaste o bästa vän Lisa Svensson!! Hon finns allti där för mej o ställer upp i vått o torrt :) Hon ger mej rid lektioner som hon ä jätte duktig på! Ja kan inte me ord beskriva hur snäll, go, glad o underbar Lisa ä! Tack så himla mycke min käraste vän för att du står ut me mej ;)

I torsdas åkte ja o hämtade Dessy hemma hos Emmelie o Johan. Johans hund alltså :) De va tänkt att hon skulle agera störnings moment på allmänlydnads provet som ägde rum i morse. O de skötte hon fantastiskt! Hon va så duktig lilla pluttan ;) O när ja gick där me mina kursdeltagare så övertalade Karin mej att göra provet ida me. Så helt oförberedd på alla moment så körde vi på! De kunde ju inte annat än att bära lr brista. Men de gick absolut över förväntan! Vi klarade alla moment me betyget Mycket Väl Godkänt!! Ah, förutom ett. Ja va först på alla moment, så ja hade inte så jätte mycke betänketid lr tränings tid till de sista momentet. O de va ett valfritt moment. Kursdeltagarna skulle välja ett moment själva o sen utföra de. O de har dom tränat på under hela kurs tillfället. Ja hade knappt en kvart på mej. Så de sket sej. Men! Nästa gång får vi ett diplom då vi kommer sätta de momentet galant!!
Ja ä stolt o överlycklig att vi gjorde så bra ifrån oss ändå =) Eftersom Dessy inte ens ä min hund, o ja knappt aldri har tränat me henne. Så ja ä hel nöjd!
O ja måste ju säga att våra kursare ä super duktiga allihopa!


Sen ä de såhär då va. Ja ä inte bitter. Ja ä nog bara ledsen o besviken. O ja förstår inte varför ibland. Men enligt mitt huvud så gör du fel. Vi kanske inte har den bästa kontakten, men så får man inte göra som du gör. Ja vet att ja borde va stark, men när de kommer till dej så ä ja verkligen inte de. Ja vet inte alls varför. De bara ä så. Ja måste bli starkare så ja kan se bort ifrån allt de där. Så ja kan se de goda i den "relationen" vi har. För har vi ens en relation? Ja vet inte. De kanske inte bara ä du som beter dej konstigt. De kanske ä ja me. Ja vet inte där heller.
De enda ja egentligen vet ä att ja mår dåligt. Ja mår så psykiskt dåligt. Över de valen du gör. O de ä ju för att ja inte ä stark nog. Men i sinom tid kommer ja säkert bli stark. Men de kommer nog ta några år innan de händer. O tills dess så kommer de allti bakslag. O de bakslagen får mej att må så himla uselt. Så fruktansvärt. O ja vet inte riktigt va ja ska göra åt dem.
Ärligt. Ja har absolut inte en jävla aning.
Men tiden får helt enkelt utvisa tror ja. De kanske inte ä meningen att vi ska ha en bra relation.
O visst, du kanske visste att ja va upptagen hela dagen? Så de va därför du inte ringde? Men de handlar inte om va du vet lr inte vet om mitt liv. De handlar om att bli tillfrågad. De handlar om att få finnas i ditt liv. Att få va delaktig.
Men ja får ju inte ens ett samtal. Ingenting.
Men nä. Ja ä inte bitter. Bara besviken o lite ledsen att du inte har mer hjärna än så. O ja tänker inte sjunka till den nivån. Nope. Ja håller god min. O sen när ja ä tillräckligt stark så kommer ja att konfrontera dej. För min skull. För att ja ska må bättre. Ja må låta självisk. Men ja måste tänka på mej. För de har ju du inte gjort.

Nu ska ja gå o gosa me min man som allti finns där för mej!

Over and Out

1 kommentar:

  1. Lisa, Turbonegro och V.I.P.30 oktober 2011 kl. 23:30

    Åhh! Darling, du är min allra bästaste bästa vän (som Nasse i Nalle Puh skulle ha sagt) <3

    SvaraRadera