måndag 5 september 2011

nothing you say can heal me

Att du inte säger de rakt ut gör de bara värre. Att komma me en massa peakar o elaka(onödiga) kommentarer ä bara fel. De gör så ont i mej. Ja tror inte riktigt du förstår. Men ja vet mycke väl va du försöker göra. O de ä så lågt. Vrf inte bara säga rakt ut va du vill? Ist för att bara trycka ner mej? Ja vet mycke väl att du har ett bra liv. Men vet du va? Ja har oxå ett bra liv. Ja har en man som älskar mej för den ja ä, ja har tak över huvudet, ja har nära o kära som verkligen bryr sej. Va mer kan man begära?
Ja behöver inte en ring på fingret lr någon ny bil för att ha ett bra liv. Ja ä lycklig. Väldigt lycklig.
O därför tänker ja inte ta åt mej mera utav de du säger. Även att de känns som att du sticker en kniv i mej så fort du säger ngt elakt. Men nej. Ja ä bättre än så. Ja tänker inte ta åt mej, o inte heller sjunka till din nivå o ge igen.
För så fort du säger ngt sånt till mej, så känns de som att du tar upp en hög me skit o bara trycker upp den i ansiktet på mej.

Men fan inte längre! Nu får du ta mej för den ja ä, annars får de va.
För kan du inte älska mej för den ja ä, både mina starka o svaga sidor, så ä du inte värd att gå o grubbla över längre. Så de så.


Ville bara vädra ut lite. Har tagit upp detta me personen ifråga. Men de ä allti skönt att vädra ut på andra sätt oxå. O de ä ju inte så att ja hänger ut ngt namn lr så. Men men. Nu ska ja väcka min man o se om han vill ha midda :)

Over and Out

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar