måndag 18 januari 2010

Måndag

Då va de redan i full gång me en ny jobbar vecka framför sej. Jobbat ett pass för ida, väntar på att klockan ska gå så att ja får åka o göra mitt andra pass för dan. Sen hem, handla på vägen, duscha o käka god mat me Lina! O så lite alkohol på de ! Bra start på denna vecka.
De känns som att de ä så otroligt mycke på jobbe nu, fast ändå inte. Har ju ändå vatt såhär ca en 3 veckor, o ja börjar bli van vid att. Men de börjar bli bättre. Kanske man kommer orka mera på kvällarna?
Ja skulle vilja ha ett 7-16 jobb. Inte 6-10/14-18 jobb. De ä faktiskt liiite segt. Skönt ändå att va hemma mitt på dagen, men ändå inte. Gah, ni fattar ändå inte.

I lördas så blev de tacobuffé på Big Bang i o-hamn för att fira Bobby! Efter den goda maten blev de Lasergame! De va kul =) Kanske inte som ja förväntat mej de, men kul. Matihas o Bobby krocka så hårt att Matihas går me ett blått öga nu :) O de va ändå på samma lag! Haha. Ja tyckte iaf att de va riktigt kul att hitta på ngt me de flesta! Roligt att de ändå blev de folket som åkte. Skönt folk att umgås me =) Tack för en trevlig kväller!
O Tack Bobby för smörgåstårtan igår :) O Tack Lina för den goda blåbärstårtan de bjöds på!
O Tack till dej min fina! De du sa till mej i bilen, de betyder <3 Faktiskt. På ett sätt har ja typ anat de, men att få de "bekräftat". De gjorde de hela mycke bättre! Känns så skönt ska du veta! Love you bitches!

O där tog min skrivarglöd slut, ja vet att ja har mycke mera som ja vill få ur mej. Men kanske inte riktigt här. Lr nu. Lr överhuvudtaget. Ja får skriva i min "dagbok"(kan man fortfarande kalla de de?) ist för här. Lite för mycke för vissa öron!

Nä, nu kallar dammsugaren på mej när Tilda precis slocknat på soffan :)

Herrå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar