söndag 21 december 2008

De ä aldri kul att få reda på rykten. Speciellt inte om nån man bryr sej mycke om...

Ida har fan inte varit en kul da, gråtit som ett as. Ja vet inte om de ä för att ja ä speciellt ledsen lr om de ä för att ja känner mej sviken. Alla bara ljuger o sprider rykten. Inge kul alls!! Känner mej totalt knäckt just nu, alla krafter bara rann av mej.. Skit jobbigt. O fick reda på en del saker när ja jobba, kunde inte göra ngt åt de just då, skit frustrerande!! Visste inte va ja skulle ta mej till.

Förra helgen så hände de en del grejor, en kille trodde ja spridit rykten om att han varit på mej typ, o ja tycker inte alls om såna rykten. Speciellt inte när de INTE stämmer. Så ja ringde upp personerna de gällde, o redde upp allt. Ja tänker inte gå in i detalj om va de handlar om, men allt ä lugnt nu. Iaf för min del.. Hoppas de löser sej mellan killen o tjejan me! Vill deras bästa!

O alla som känner mej någorlunda, vet att ja ä en väldigt ärlig person, o har inte svårt för att säga de rakt upp i ansiktet på dem. Kan va på både gott o ont. O när ja får reda på rykten försöker ja göra allt för att prata me personen/personerna i fråga, o försöka reda upp allt! Om de nu skulle gå. O ida när ja redde upp de ena "ryktet", så fick ja reda på ett annat. Inge kul. Så ja ringde upp personen i fråga o fråga om de va sant de ja hört, för personen ja fick höra de ifrån visste de me REN FAKTA. O då ä de inte ens klassat som ett "rykte", eftersom de ä sant. Men personen blå neka de totalt! Även att killen erkänt för mej att denna grej hade hänt. O ja vet inte var ja ska ta vägen. Eftersom ja vet me fakta att detta rykte ä sant.. Men men, va kan man göra?? HELVETE!! Vill bara ha reda på sanningen, vill inge av personerna ngt ont....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar