söndag 28 december 2008

bråk bråk bråk

ja vet inte riktigt hur detta kommer sluta. bråk o tjafs hela tiden. de ä sjukt jobbigt. vi har våra ljusa stunder. men vi har ju trots allt haft 5 år tillsammans, sjukt länge =)

Ja vet ju att vi typ försöker igen, men de blev för mycke på juldagen. Du o ja hade kommit överens men du höll de inte. O så fick de flesta fel uppfattning om de hela. Ja förstår att de fick de, men de va ju helt enkelt för att du inte höll va du lova, inte ja heller till slut. Säger inte att ja ä en bättre person för de, men efter de du höll på me, då tyckte ja du förtjänade lite tjafs. Helt fel av mej! Har ja erkänt till dej oxå, allt upprett. Skönt.


Eller? Ja vet inte. Ja känner mej himla klyven just nu, de ä sjukt. O alla tankar o ideér ja får. Läser ja nåns blogg/bdb så inbillar ja mej att de handlar om oss!! Vrf ja gör de ä för att ja känner mej osäker i dej nu. På sista tiden när du berättat om allt (de va iofs vääldigt skönt att få höra om allt du ljugit om, o ja ljugit om. Allt kom fram lixom) o ja berättat allt, så har ja börjat tvivla på om de verkligen ska va vi?! Uhm, de ä frågan..


O som bara på juldagen, vi behöver inte gå in i detalj. Men ja vet va du gjorde.. Du berätta de själv, känns skönt att du kan va ärlig nu. Men att de skulle behöva gå så lång tid för de?? Mjae, ja förstår mej inte riktigt på oss... Sjukt helt enkelt..


Vi får se va tiden har att utvisa.


Blir en vecka i solen i juni iaf. Julklapp från "mor"(ingela) o far! Heela familjen ska åka =)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar