måndag 24 maj 2010

Tönt.

Måste akta mej för "på den gamla goda tiden" o "de va skillnad från förr".
Men ja ä ju bra töntig ibland. Va spelar de för roll? Va som hänt o inte hänt innan ja kom in i bilden? Varför den gjorde si o den gjorde så.
De som betyder ngt ä ju att ja finns me i ditt liv nu. O att de kommer att va vi två. Forever and ever bejb :)

De ä väl min svartsjuka som kommer. Ja trodde att den hade botats, men tydligen inte. Lr jo, de har den. Men ibland kan man ha sina deppdagar. O denna da ä lite depp. De regnar nu o åskade förut. Då blir man lite nere helt enkelt.
O ja ä inte ett dugg svartsjuk. Absolut inte alls som ja va förr. Nope, inte ett dugg svartsjuk. Vill ni veta varför?
För de ä ja som får all hans kärlek, de ä mej han kommer hem till varenda da, de ä mej han sover me, de ä mej han vill leva me, de ä mej han lever me, de ä mej han pussar, de ä mej han säger vackra ord till, de ä mej han vill ha. O ja vill ha honom. Nu o för evigt.
Så va spelar de för roll egentligen, Jennie? Va som hände förr, o varför? De spelar ju ingen roll.
De ä mej han vill leva me nu. O de ä mej han Älskar. <3

And it feels good. Damn GOOD!!

2 kommentarer:

  1. Svartsjukan är ju bara ett tecken på att du är riktigt rädd för att förlora den du älskar. Alla har motgångar och ibland är det kämpigt att inte tänka på livet innan dig.. Vet precis hur det är. MEN allt går vidare och alla ändrar på sig! :) Se till att komma hem nu så vi kan göra lite äventyr! :) // Michaela Bieberbach

    SvaraRadera
  2. Jo precis. Bara ett tecken på att ja ä rädd för att förlora den ja älskar. Fast på samma sätt ä de inte svartsjuka direkt. Utan mer bara att ja tänker. O de va ju som ja skrev under. Va spelar de för roll nu?? De ä ju mej han lever me nu. O ja känner mej inte hotad av nån nu. För ja vet att de ä han o ja. O de kommer att va så :) Mej han älskar ^^
    Ah, men ja kommer ju inte hem förens i aug dessvärre :( Men vi får hitta på äventyr då ist =)

    SvaraRadera