torsdag 10 september 2009

Förbannade veterinärer!

Åkte till Linköping igår me min älskling. De va jätte trevliga på kliniken, tog bra hand om henne. De skulle ta ultraljud o blodprov innan de öppna upp henne för att va säkra på att de verkligen va livmoders infektion.
O tur va väl de att de tog de testerna! För de visa sej ju att Nikita inte alls hade nån infektion! Så då blir ja så förbannad när Vimmerbys veterinär station sa att hon hade de. O här har ja gått o oroat mej en massa för hur de ska gå me henne! O sen förklarade veterinären på kliniken i Linköping att hennes lever värden va säkert helt normala för henne! De finns tydligen vissa hundar som ligger över "de normala värdet". O vissa hundar som ligger under. O eftersom hon hade två raser i sej som brukar ligga över de "normala", så tyckte han att de va absolut inge att oroa sej för! Skönt o höra :)
Så min babe va inte alls sjuk pga livmodern. Men då kommer vi till den andra frågan: Va ä de för fel på henne egentligen då? Varför äter hon inte som hon ska?

De blev ett litet dilemma. För på ett sätt hade de varit skönt om de varit livmodern, för då hade de kunnat göra ngt åt de. O så kanske hon hade blivit fullt frisk! Men nu eftersom de inte va de, så står ja på ruta ett igen. Ja vet inte hur ja ska göra för att hon ska må bättre? Min lilla tjeja :) Vill bara hennes bästa! Även att de kommer flugor ur plånboken nu när den öppnas ;)

Va o kidnappade me Amanda oxå! Så fick hon göra mej sällskap till Linköping :) De va väldans trevligt :) Länge sen ja skratta så mycke o så intensivt! Efter vi kommit hem från Linköping så hälsade vi på Emma. O Emma ska ju ha en liten bebis när som =) Grattis Grattis! Den kommer nog vilken dag som helst nu skulle ja tro.
Kul att de går bra för andra! Himla kul att träffas igen :) Va ju ändå ett tag sen vi gick ut skolan ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar