torsdag 3 mars 2011

Tacksamhet.

Känner mej lite kluven. Älskar kvälls veckorna pga att man inte behöver gå upp "tidigt", o dels för att man kan softa lite innan man ska jobba. Men på ett sätt tycker ja inte om dessa veckor. Ja har såå svårt att koppla av efter jobbe. Ä vaken på tok för länge, även om ja går o lägger mej på en gång när ja kommer hem så kan ja inte somna.. :/
Nån som har ett bra tips?? Vill sööva!! :)
O ja som lixom allti har somnat på två röda innan. Hm.

Btw, så va de såå skönt att gå till jobbe ida! Solen sken o man såg hur allt börja smälta. Härliga känsla :o) Vill ha vår nu! O solklart sommar ^^ Men för att uppskatta sommaren o dess härlighet så måste man uthärda vintern. För sommar året om skulle man nog (efter mycke om o men) tröttna på. Då ä de för varmt, för svettigt, o bla bla bla.
Varför ska de va så svårt att va nöjd? Va nöjd me de man har, o framförallt tacksam för de man har?? Vi bara gnäller o gnäller, men tänk på alla andra som har att såå mycke värre då? Nu menar ja inte bara människor i andra länder o så. Utan bara, helt enkelt, grannen? Man vet aldri va som händer innanför väggarna på husen, lr va som gömmer sej i deras kroppar(M/S, cancer, diabetes etc.) Egentligen har man inte den blekaste!
Man borde sluta gnälla över att man ä så mätt, så hungrig, så trött. För alla har inte de självklara valet som vi gör varje da genom att slänga mat, laga mat, o lägga oss i en bäddad säng.
Nä, nu blev de lite gnäll från min sida, inte på samma sätt dock. Men iaf =)

Såå, me detta sagt ska ja (än en gång) gå o lägga mej i sängen o försöka sova.

Over and Out

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar