onsdag 9 juni 2010

Jämtland =)

Då har man börjat jobba. O de ä såå kul :) Trodde inte att ja hade saknat de så mycke som ja gör ^^ Givande, de ä så roligt att få de äldre att må bra. Känna att man ger dem glädje o kärlek :)
Sen att de inte allti går som man vill, o man har sina dagar. De ä ju en annan sak. Men som sagt, alla har vi våra dagar :-) Man kan ju inte allti va gla, men ja gör mitt bästa för dem. O hoppas att de kommer o trivas me mej :)

Saknar min M. Tur att han kommer upp en vecka i sommar!
Saknar min T oxå, ngt så fruktansvärt! Att bara sitta ute på kvällarna o prata o evigheter, de saknar ja. Vi pratar ju nu oxå, men de ä ju inte lixom samma sak över telefon som när man träffas nån gång i veckan o pratar. Men hon finns ju kvar när ja kommer hem, o de ä ju tur de :)
Saknar alla där nere mycke för den delen. Men ja kommer ju hem i aug(nån gång) så de blir ju att man får åka o hälsa på de flesta när man ä hemma igen ^^

Men de ä sjukt skönt att va här oppe me, så kul att träffa den delen av familjen. O mina systrar. Även att de blir tvister o så! Men man tar de goda me de onda. :) Som me alla andra saker!

Nu ska ja ut o motionera! Hurtiga ja :)

Puss hej

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar