måndag 15 februari 2010

Våga för vinst

Somna inte osams me dej själv. . .
De har varit lite för många nätter utav dom tyvärr. Mitt huvud snurrar verkligen. Så många känslor, bra o dåliga. Så mycke beslutsamhets ångest. Fast när ja verkligen verkligen tänker efter så finns de inte så mycke att fundera på. För de finns bara ett alternativ för att ja ska klara mej. De finns bara en utväg för att de ska gå väl.
Ibland så tänker ja att måtte denna tiden gå förbannat fort. Men ändå inte. De ä svårt att prata öppet om, även att ja vill. Ja vet inte. Allt hit o allt dit. Pain in the ass.


O ja vet att de aldri slutar att diskuteras. Men varför kan folk inte leva sina egna liv? Varför måste de hålla på o prata om andras?
Läste en annan blogg, o hon hade lagt ut bilder på sej i trosor o täckte för brösten lixom. Tror de va på bdb hon lagt ut dessa. De måste ju allti va upp till var o en ifall man vill lägga ut sin kropp på de sättet? Right? Men sen att bli anmäld utav andra brudar som tycker att de ä porr?? Hallå, var ä världen på väg? Ja anser o tror att de ä brudar som ä svartis. De sitter vid sina datorer o bara anmäler för att de själva inte ä nöjda me sina kroppar o ä avis på denna bruden? Eller ä ja helt lost? För världen ida ä så utseendefixerad att man inte längre bryr sej ifall man ser en brud i underkläder på bdb lr FB. De ä inte längre tabu att visa sej, o de ska ju va upp till var o en.
O ifall andra stör sej så mycke så borde de väl inte kolla just hennes sida då? Då kan de ju ge fan i att?
Right?

O sen så ä de ingen som anmäler en kille för att han ä toppless offentligt? Men skulle en brud gå breve honom o va toppless hon oxå, då skulle de bli ett jävla liv! Även att de står i svensk lag att både killar o tjejer får vistas toppless på vissa platser här i landet.. Okay, då ska man kanske hålla sej till dem oxå.

Over and Out

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar